خواص دمنوش زعفران
خواص دمنوش زعفران
در طب سنتی گل زعفران دارای طبیعتی گرم و خشک است و از خواص زعفران و دمنوش آن می توان به کاهش تحریکات بینی، تعریق زیاد پوست، غنی شدن خون، درمان دردهای معده و عصبی، تشنج و سرفه های تشنجی و همچنین هیستری اشاره کرد. خوردن مخلوط زعفران و عسل طبیعی نشاط آور و خنده آور می باشد و برای خرد کردن سنگ مثانه مفید است.مصلح زعفران، بادیان رومی یا همان انیسون و سکنجبین می باشد.
دمنوش زعفرانی
چای زعفران برای درمان بسیاری از بیماری ها مانند آسم، سرفه، خشکی پوست، حمله عصبی، گاز معده، سوزش سردل، بی خوابی و انزال زود رس مفید است.
زعفران حاوی کاروتنوئیدها است و بر طبق یافته های علمی، این کاروتنوئیدها ایجاد واکنش های مختلفی در برابر کارسینومای سرطانی، توده های بدخیم سرطانی (سارکوما) و لوکمی در انسان ها می کنند.
همچنین چای زعفران برای درمان افسردگی نیز استفاده می شود. گزارش شده است که دریافت مقدار زیادی از دم کرده و یا ادویه ی زعفران موجب احساس شادی و خوشحالی می شود.
دم کرده ی زعفران برای دردهای متوسط تا شدید شکمی و قسمت فوقانی شکم موثر است. همچنین دردهای غشای روده ی بزرگ را نیز آرام می کند.
علاوه بر این، به موارد زیر نیز می توان اشاره کرد:
* خون ساز است و موجب تسهیل گردش خون و همچنین کاهش فشار خون میشود.
* به رفع نفخ معده و هضم غذا کمک میکند.
* ادرارآور بوده و کلیه و مثانه را پاک میکند.
* به علت فرح بخش بودن خاصیت ضد اضطراب و ضد افسردگی دارد.
*به علت وجود آنتی اکسیدان خاصیت ضد سرطان نیز دارد.
* خاصیت اشتها آور داشته و در بهبود عملکرد دستگاه گوارش تاثیر دارد، همچنین به هضم غذا نیز کمک میکند.