محدودیت مصرف موادغذایی پرکالری و مضر
محدودیت مصرف موادغذایی پرکالری و مضرموادغذایی دارای قند زیاد و چربی های جامد را از رژیم غذایی خود حذف کنید؛ زیرا این موادغذایی علاوه بر کالری بالا مواد مغذی اندکی دارند. از این موادغذایی می توان به نوشیدنی های شیرین، میان وعده های فرآوری شده و دسرها و مغزهای آجیل اشاره کرد. کالری موجود در این غذاها بسیار زیاد است که علاوه بر افزایش وزن خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهند.
مصرف سبزیجات، میوه ها، غلات کامل و بقولاتمصرف میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و بقولات خطر ابتلا به سرطان های ریه، دهان، مری، معده و روده را کاهش می دهد.
کاهش مقدار گوشت دریافتیبرخی مطالعات حاکی از ارتباط احتمالی بین مصرف گوشت قرمز (به ویژه گوشت های فرآوری شده مانند همبرگر، سوسیس، بیکن و هات داگ) و سرطان روده است. بنابراین بیشتر از پروتئین های گیاهی مانند لوبیا در کنار غلات کامل یا سبزیجات استفاده کنید.
کاهش مصرف نمک (سدیم)در جوامعی که افراد بیشتر از موادغذایی شور و سرشار از سدیم استفاده می کنند، خطر بروز سرطان افزایش می یابد. بیشتر سدیم ورودی به بدن از طریق مصرف غذاهای فرآوری شده است. بنابراین برچسب محصولات غذایی را به دقت مطالعه کنید تا از میزان سدیم موجود در آنها مطلع شوید. با توجه به برنامه تغذیه ای ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ ایالات متحده، افراد باید مصرف سدیم روزانه خود را به کمتر از ۲۳۰۰ میلی گرم کاهش دهند. همچنین میزان نمک دریافتی افراد مبتلا به فشار خون بالا باید به ۱۵۰۰ میلی گرم در روز محدود شود.
مکمل هامصرف موادغذایی کامل نسبت به مکمل ها بهترین راه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان در بدن است. تحقیقات نشان می دهد که ارتباط هم افزایی بین مواد مغذی طبیعی موجود در غذاها و اثر محافظتی آنها وجود دارد. بهترین منبع مواد مغذی برای پیشگیری از ابتلا به سرطان موادغذایی کامل و نوشیدنی های سالم سرشار از مواد مغذی است. همچنین قبل از مصرف هر نوع مکمل با پزشک خود مشورت کنید.